Gavà és Dona Emprenedora: el nou programa per l’acompanyament integral de l’emprenedora en femení

Tens una idea, projecte o negoci emprenedor i vols acompanyament o donar-li impuls? Aquest programa és per tu! 20 places disponibles, informa’t.

PROPERA SESSIÓ INFORMATIVA | El dimarts 15 de març de 2022, a les 15.30 h., a la Unió de Cooperadors (Rambla Maria Casas, 102). Si està interessada, inscriu-te aquí

L’Ajuntament de Gavà posa en marxa un programa flexible i adaptat a la teva realitat emprenedora, un itinerari combinat d’accions individuals i grupals que podràs compatibilitzar amb la teva activitat habitual. Aprofundiràs en aquelles inquietuds, habilitats i competències que formen part del teu esperit emprenedor, accedint a formació i assessorament, espais d’intercanvi i creació de xarxa, amb referents especialitzades i el mentoratge d’altres dones emprenedores de la ciutat.

 Per què t’interessa inscriure’t?

Perquè dominaràs els tres aspectes propis d’un projecte emprenedor en femení: les emocions, les habilitats i els coneixements.

A més, podràs establir contacte amb altres dones emprenedores i crear una comunitat proactiva de treball mutu.

✅ Què inclou?

  • Una bossa de 5 hores de coaching individual.
  • Fins un màxim de 35 hores d’accions formatives relacionades amb competències personals i professionals.
  • Espais comunitaris (networking) on intercanviar experiències, coneixement i oportunitats amb altres dones emprenedores del territori.

Requisits per participar

  • Ser dona amb una idea, projecte o negoci emprenedor (en cas d’activitats iniciades, fins a un màxim de 3 anys de trajectòria).
  • Ser una empresària o directiva amb projecte o negoci emprenedor ja consolidat de més de 3 anys de trajectòria.

Les idees, projectes o negocis poden ser empresarials o pertànyer a l’Economia Social i Solidària

👥 Límit de participants

S’ha establert un màxim de 20 dones participants que compleixin els requisits indicats. D’entre totes les dones interessades, en cas de superar el nombre de places disponibles, es durà a terme un procés de selecció.

📅 Quina és la durada del programa?

L’itinerari s’iniciarà l’abril de 2022, i tindrà una durada màxima de 4 mesos.

😍 T’interessa?

Si necessites més informació o vols sumar-te a aquest programa contacta amb el Centre de Serveis a l’Empresa de Gavà al 93 633 34 50 o al correu cse@gava.cat. Les inscripcions per a participar restaran obertes fins al 25 de març de 2022.

📢 Propera sessió informativa

El dimarts 15 de març de 2022, a les 15.30 h., tindrà lloc una sessió informativa a la Unió de Cooperadors (Rambla Maria Casas, 102). Si estàs interessada, clica el botó de sota per inscriure’t!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Subscriu-te a la Newsletter

*

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad