L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat ha estat seleccionat millor pràctica en emprenedoria inclusiva a nivell europeu

Concretament en la convocatòria de Bones Pràctiques de l’European Network of Innovation for Inclusión- Xarxa Europea d’Innovació per a la Inclusió, plataforma impulsada per Acció contra la Fam per generar innovació entre les organitzacions europees que contribueixen a crear un mercat laboral més inclusiu.

El Consell Comarcal, a través de la seva Oficina de Projectes Europeus, va presentar el projecte de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, una iniciativa que fomenta l’Economia Social i solidària (ESS) a la comarca, i és concebuda com espai de trobada, coordinació, aprenentatge i discussió, cooperació i transformació social amb uns principis comuns: justícia social, democràcia directa, deliberativa i participativa, decreixement i sostenibilitat, equitat i solidaritat.

El comitè d’avaluació de la convocatòria de bones pràctiques ha considerat que la iniciativa de l’Ateneu Cooperatiu, aporta innovació i un gran impacte en un repte social molt important com és promoure l’emprenedoria social i les oportunitats de feina creatives mitjançant un model cooperatiu.

Per aquest reconeixement, a finals de 2021 el Consell Comarcal rebrà la visita de diversos representants de la Fundació contra la Fam, així d’altres finalistes del guardó, per conèixer detalls del projecte, i poder exportar la metodologia utilitzada a la comarca a altres regions del territori europeu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Subscriu-te a la Newsletter

*

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad