Més 350 persones visiten la Unió de Cooperadors de Gavà en el marc de la Festa Major de Sant Pere

L’Ajuntament també va instal·lar un punt d’informació i una exposició per donar a conèixer aquest edifici emblemàtic ubicat a la rambla Maria Casas, 102 de Gavà.

Ajuntament de Gavà | 06/07/2021.- La Unió de Cooperadors de Gavà ha albergat, en el marc de la Festa Major de Sant Pere, tot un seguit d’activitats per impregnar a la ciutadania el seu valor històric i arquitectònic. Els dies 26, 27, 29 de juny i 3 i 4 de juliol més de 350 persones assistien a les visites teatralitzades per conèixer el seu passat, present i futur de la mà del grup teatral La Roda Produccions. 

Aquests mateixos dies, l’Ajuntament també instal·lava un punt d’informació a les portes de la Unió de Cooperadors i una exposició de cartelleria a la façana del parc de la Torre Lluc. L’objectiu era aproximar el significat d’aquest edifici a veïns, veïnes i visitants i convidar-los a que facin ús de les seves instal·lacions a patir de la propera tardor, moment en que romandran obertes al públic definitivament.

Una mirada al futur

La remodelació realitzada de La Unió de Cooperadors permet guanyar un nou equipament que combina l’esperit original amb els nous temps. 

Esdevindrà una comunitat i un espai per a la Innovació, l’Economia i la Inclusió, que connectarà persones, idees i projectes. Posarà el focus en la força de la unió per engegar iniciatives d’impacte social, solidari, sostenible i transformador com cooperatives, associacions o fundacions

La Unió de Cooperadors també oferirà cursos de formació i espais de treball per donar resposta a reptes socials i fer realitat projectes innovadors. 

Per a més informació es pot contactar amb la Unió de Cooperadors al telèfon 93 633 34 50, també a la direcció uniocooperadors@gava.cat o accedint al web www.uniocooperadors.org 

Gal·leria d’imatges::

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Subscriu-te a la Newsletter

*

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad