Nous ajuts de fins a 6.650 € per a la contractació de persones en situació de vulnerabilitat

La Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria de subvenció per a empreses que contractin durant un mínim de 6 mesos a persones en situació de vulnerabilitat.

Objecte

La Generalitat de Catalunya ha obert una nova convocatòria de subvenció per a empreses que contractin durant un mínim de 6 mesos a persones d’algun dels següents col·lectius:

  • Persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%
  • Persones en situació o en risc d’exclusió social prèviament contractades per empreses d’inserció. L’interval entre la finalització del contracte en l’empresa d’inserció i el de l’inici en l’empresa ordinària no pot ser superior a 3 mesos
  • Persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania

Quantia de l’ajut

La quantia de l’ajut per a un contracte de 12 mesos a jornada completa és de 6.650 € -o import proporcional per a una durada inferior.

Termini

El termini de presentació de sol·licituds és entre el 19 de juliol i el 30 de setembre de 2021. Podeu trobar més informació i l’accés al tràmit al següent enllaç.

L’adjudicació de la subvenció s’efectuarà per ordre d’entrada de les sol·licituds, fins a l’esgotament del crèdit disponible.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Subscriu-te a la Newsletter

*

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad